S T I N ∆ -

STAVANGER NEXT

 • 23.11.2012kl.18:18
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (33 )

Hør på denne mens dere leser innlegget ;)

I mårå er det den dagen jeg har ventet på siden sommerferien sluttet! Hele teatergruppa skal til Stavanger for å se på Aladdin. Skal stå opp klokka syv i morgen og ta møte på bussholde plassen på Mega klokka kvart på ni presis. Holder på å pakke, og lade iPod og mobilen min, så jeg har musikk mens jeg sitter på bussen. Vi kommer der ca 11:30 tror jeg? Er usikker, men i mellomtiden før teaterstykket begynner får vi lovt til å gå rundt på byen. Hvis det regner vil jeg helst gå inne på et senter, men hvis det er sol har jeg lyst til å gå på byen. :-) Kommer kanskje et innlegg i morgen når jeg er på ferja, for der er det internett. Gleder meg sånn♥ Skal sørge for å poste et innlegg i morgen, skal bruke den nye metoden på blogg.no, vet dere. Aner ikke hva den heter men, den derre.. som man kan velge når man skal poste innlegget. haha. Hva skal dere i helga?Dato.23.11.2012 klokken.18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 33

FREEDOM

 • 21.11.2012kl.15:15
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Hei!

Våknet klokken 7 i dag og måtte til tannlegen. Måtte trekke ut en tann som hadde et stort hål, måtte selfølgelig ha bedøvelse og nå er halve munnen min hovnet opp og smiler skjevt. Ikke det perfekte synet akkurat. Svarene til spørsmålsrunden kommer senere i dag skriftlig, lader kameraet akkurat nå, så ja. random. Prøver å laste opp video fra kameraet til pcen, det går helt fint. Men det er en slags fil, som windows movie maker og youtube ikke aksepterer. Kan noen hjelpe? Skriv kommentar, eller send melding hvis du er venn med meg på blogg.no. Har blitt hekta på den nye sangen til Nicki Minaj, Freedom. Den er bare helt elsk, og annerledes enn hennes andre sanger. Hva synes du om sangen?

Freedom - Nicki Minaj

Dato.21.11.2012 klokken.15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

HEY YOU

 • 17.11.2012kl.19:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (22 )

HeIlu dere♥

I dag har jeg vært på senteret med venner, det var gøy! Nå sitter jeg på rommet mitt med en mett mage og har musikk på fullt! Det er akkurat en uke til jeg skal til Stavanger i dag, for å se på et teaterstykke, gleder meg såå mye. Jeg skal se en film nå, har dere noen filmtips? Jeg liker spenning, typisk jentefilmer, komedier, drama osv. :-) Her kommer noen random bilder fra idag.

Dato.17.11.2012 klokken.19:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

JULEGAVER TIL UKRAINA

 • 15.11.2012kl.20:49
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

Hei, kjære lesere!♥

Jeg har fått en lapp fra skolen om at vi kan gi bort julegaver til de som ikke har det så bra, i Ukraina! Vi kan gi alt fra klær, til leker osv. Jeg har allerede pakket noe inn, men skal pakke resten i helga. Det er planleggingsdag i morgen, så helgen har startet for meg i dag. Skal prøve å lage en video til dere i helga om årets teatertur, som jeg skal på! Så, dere har noe å glede dere til, men jeg får ikke til å laste opp videoene fra kameraet til youtube så det blir nok en web-video haha. Nå skal jeg chille og se film, snakkas!Et bilde fra forrigårs♥ ↓Har du begynt å pakke inn julegaver? Hva har du gjort i dag?

Dato.15.11.2012 klokken.20:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

SØNDAGSKOS

 • 11.11.2012kl.17:24
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )Naaam, vepsebol♥♥

Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har mistet blogglysten, inspirasjon og har måttet konsentrert meg på skolen istedenfor blogging. Men nå er jeg fullt tilbake, slettet alle de gamle innleggene mine fordi det er litt flaut.. Men jau, gled dere til masse blogging fremover. Jeg skal bare slappe av med saft og eplekake resten av dagen. Ha en fin kveld søte leserer♥

Liker du vepsebol? Hva skal du gjøre resten av kvelden?

Dato.11.11.2012 klokken.17:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

DesignIna Anjutahits